UAB „Naujasis Nevėžis“ – viena didžiausių sausų pusryčių, saldžių ir sūrių užkandžių, įvairių komponentų konditerijos pramonei gamybos organizacijų Lietuvoje, taip pat ekstruduotų pašarų gamintoja, kurioje įdiegta integruota kokybės, maisto saugos ir aplinkos apsaugos vadybos sistema, atitinkanti LST EN ISO 9001:2015, LST EN ISO 14001:2015, BRC ir IFS visuotinių maisto standartų, Halal, UTZ ir RSPO reikalavimus. Ekstruduotų produktų padalinyje vykdoma pašarų gamyba vadovaujantis geros gamybos ir geros higienos praktikų taisyklėmis, taikant RVASVT sistemą, taikant ISO 9001 ir ISO 14001 standartų reikalavimus.
UAB „Naujasis Nevėžis“ tekstūruotų produktų padalinyje vykdoma pašarų gamyba vadovaujantis geros gamybos ir geros higienos praktikų taisyklėmis, bei taikant RVASVT sistemą.
Misija: Maistas įdomesniam gyvenimui (Food for exciting life)
Vizija: Lyderis Baltijos regione (kaip įmonė), inovatyvus, kuriantis vertę:
Vartotojui: būti kasdiene gyvenimo dalimi.
- gaminti saugius, kokybiškus ir autentiškus produktus, atitinkančius vartotojų poreikius.
- užtikrinti reikiamus žmogiškuosius ir finansinius išteklius RVASVT sistemos, įdiegtų maisto saugos standartų bei teisinių reikalavimų vykdymui;
- užtikrinti, kad visuose gamybos etapuose įmonė atitiks aukščiausius higienos ir sanitarijos reikalavimus;
- vykdyti taikomus produktams galiojančius teisinius, klientų ir kitus nustatytus reikalavimus;
- suteikti sąlygas darbuotojams kokybiškai ir našiai dirbti, užtikrinant socialines garantijas ir geranorišką savitarpio supratimo atmosferą;
- pripažinti darbuotojų nuopelnus, kūrybinę iniciatyvą ir skatinti juos siekti aukštesnių rezultatų;
- mokėti atlyginimą, atsižvelgiant į darbo apimtį, sudėtingumą ir rezultatyvumą;
- užtikrinti saugias darbuotojų darbo sąlygas bei tinkamą pasirengimą organizacijoje galimoms avarinėms situacijoms;
- sistemingai šviesti, kelti kvalifikaciją, mokyti ir skatinti darbuotojus dirbti sąmoningai laikantis nustatytų reikalavimų, jausti atsakomybę už savo veiklos įtaką produkto saugai bei aplinkai;
- prižiūrėti ir nuolat tobulinti kokybės, maisto saugos ir aplinkos apsaugos vadybos sistemą pagal LST EN ISO 9001:2015, LST EN ISO 14001:2015, BRC ir IFS visuotinių maisto standartų, Halal, UTZ ir RSPO reikalavimus;
- tobulinti gamybos technologiją bei diegti technines naujoves;
- gerinti valdymo sistemos rezultatyvumą;
- tobulinti gamtinių, energetinių ir kitų išteklių vadybą, atliekų valdymą ir bei jų racionalų panaudojimą;
- nustatant ir vykdant integruotos vadybos sistemos tikslus ir uždavinius, vadovautis taršos prevencijos, maisto saugos principais;
- vertinti pasiektą darbo efektyvumą ir skatinti darbuotojų darbo efektyvumą visoje organizacijos veikloje;
- dirbti tik su patikimais tiekėjais, rangovais, siekiant, kad jų teikiamos medžiagos ar paslaugos ir jų darbuotojų darbo sąlygos atitiktų nustatytas specifikacijas, bendrovės politiką, keliamus tikslus ir teisinius reikalavimus. Įtraukti užsakovus, partnerius ir subrangovus į saugaus, kokybiško ir autentiško produkto kūrimą;
- naudoti medžiagas, mažiausiai žalingas aplinkai;
- nuolatos tobulinti procesus, atsižvelgiant į techninį išsivystymą, mokslines naujoves, vartotojų poreikius ir visuomenės lūkesčius;
- nuolat mažinti daromą neigiamą poveikį aplinkai, įgyvendinant taršos prevencijos priemones.
- skirti paramą;
UAB „Naujasis Nevėžis“ Direktorius Gediminas Krutulis
2019 m. gruodžio 23 d.